2020 yılının ayakkabı trendleri

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Merhaba aksamci.org porno hikaye severler için pek çok erotik hikayeyi sizlerin beğenisine sunuyor.Neredeyse tüm google da bulabileceğiniz tüm hikayeleri bir araya toplayıp okkalı bir arşiv yaptık.

Geçtiğimiz günlerde ünlü markaların Milano Fashion Week kapsamında düzenlediği defileleri 2020 yılının trenlerini belirledi. İşte önümüzdeki yıl sık sık göreceğimiz o ayakkabı modelleri…

Eda Özdemir – PembeNar Özel

Milano’da gerçekleşen Fashion Week 2020 yılının İlkbahar/Yaz modası için birçok ipucu verdi. Gelecek sene hem retro tarza tekrar kavuşacağız, hem de yeni birçok tarza ”merhaba” diyeceğiz.

Sıra dışı topuklar

Topuklu ayakkabıları sıradanlıktan uzaklaştıran farklı topuk modelleri, 2020 yılında sık sık karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz senelerde de birçok ünlü marka tarafından tercih edilen modeller, gelecek sene de yaratıcılık sınırlarını zorlayacak.

Mary Jane

Stilettonun biilek kısmına yerleştirilen ince bir bant yardımı ile kişiye zarif bir görüntü kazandıran ve bir döneme damga vuran Mary Jane stilettolar geri dönüyor. ‘High school’ tarzını yakalamak için çorap giyerek kullanmak tercih edilebilir.

Mule

Yarım ayakkabı, kapalı ya da topuklu terlik şeklinde modellerini gördüğümüz mule ayakkabı modelleri gelecek sene de birçok markanın tercihi olacak.

Slingback

Retro bir tarz yakalamamızı sağlayan, önü kapalı arkası açık slingback ayakkabıları 2020 yılında da sık sık göreceğiz.

Renkli botlar

Geçtiğimiz senelerde görmeye alıştığımız renkli botlar, 2020 senesinde de trend olmaya devam ediyor.

Platform topuk

Platform modası 2020 yılında geri dönüyor. Yüksek platformlar, hem sandaletlerde, hem botlarda, hem de spor ayakkabılarda karşımıza çıkacak.

Ben Esra telefonda seni bosaltmami ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Bir yanıt yazın